Post by dainoconschondres on Mar 8, 2022 22:02:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flick Kick Football Kickoff ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flick Kick Football Kickoff IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира неограничена издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Flick Kick Football Kickoff 2022 version ▞▞▞
Тревата и топката са изцяло оцветени в бяло. Все още може да се играе, но моля поправете
МНОГО твърде бавно и странно механизирано...като футболен футбол, но не е забавно.
Беше хубава игра, докато не забравих да си ям обяда
Банан разлят Dis is ranna kul
Страхотна игра, но няма да стартира на моя нов Samsung Galaxy Note 10. Веднага получавам диалоговия прозорец „приложението се срина“.
Беше добра игра, докато не я съсипаха с новата актуализация
Само черен екран. Galaxy S8
Страхотна игра, но спря да работи, след като надстроих телефона си Galaxy S2 до ICS
Получих 1455 най-високия си резултат, след което се срина и загуби целия ми напредък, много досадно.
Plqkam nared
ДОБРЕ. добре
Flick Kick Football Kickoff عمومی vmgu
Играта беше страхотна, сега изглежда не работи. Аз съм с Android 7 с Galaxy s7 edge.... моля, отстранете проблемите
Много е тупа
Защо не добавяте това онлайн мултиплейър като версията за iOS, тогава получавате своите пет звезди
Добре, но лоша графика и топката е бяла. Деинсталиран :-(
Моля, върнете стария ритащ механизъм. Новият просто е гадно. Невъзможно е да се свикне, а и отклонението не е добро в сравнение с последния механизъм. Не мога да продължа да играя играта така. МОЛЯ, върнете го!
Физиката се промени твърде много с последното обновление.
Може да се играе на моя телефон, но картината не е добра. Мисля, че топката изглежда бяла заедно с тревата. Моля, поправете я.. Наистина искам да я играя.
Flick Kick Football Kickoff Dažādas spēles lda
Flick Kick Football Kickoff Santai beq
Flick Kick Football Kickoff Gelegenheitsspiele wifx
Това е добра игра.
Пристрастен съм от няколко години
Вчера работи, но след актуализацията само черен екран. Оправи го!
Wtf? Тревата в бяло? Изглежда, че играя на snow.sensation xe
Добре е, но не е брилянтен
Подходящо за преминаване на времето
Добре, но след известно време става доста скучно :-\
Въпреки че играта е гадна... но графиката е лоша... топката изглежда бяла и околността е пикселирана... моля, поправете това...
Черен екран при стартиране на играта. Oneplus3
Bob's World 冒險 tuua
Как да отключа персонализиране
Хубава игра, но има някои грешки
Топката не отива къде да я хвърли.
Винаги се връщам към тази игра, графиката е добра и усещането от махването на топката е точно, не е пренасочено от реклами, което прави прекрасна промяна, най-добрата футболна игра на флик.
Не толкова добре в Android
Може ли по-интересно
Страхотна игра, но изглежда работи с най-новата версия на Android. Пробвано на две различни устройства.
Страхотно мммммм3
Толкова пристрастяващ
Пише, че устройството вече се използва от ......
веднага щом актуализирах моя xperia arc s до android сандвич за сладолед, това приложение няма да се зареди, когато се опитам да обърна, връща се нагоре и не мога да натисна play, моля, поправете
Компанията PikPok е неактивна последния път, когато актуализираната игра беше през януари 2015 г. Играта е класическа. Имах това преди 4 години, но хайде поне актуализирайте играта.
Започна добре, сега изобщо не работи
Тази игра е наистина забавна & супер пристрастяваща, но топката се показва като обикновена бяла & когато гори, се показва като големи бели кутии и не виждам нищо..моля, поправете!Беше страхотна предварителна актуализация, но сега наистина не мога да я играя поради лоша графика. Ще оценим отново 4* след актуализиране