Post by dainoconschondres on Mar 8, 2022 21:49:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deutschtrainer A1 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deutschtrainer A1 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati zlato hack ▞▞▞
▞▞▞ Deutschtrainer A1 2022 version ▞▞▞
ova je aplikacija tako dobra za učenje više njemačkog, ali većina dijelova nedostaje na zaslonu i zbog toga ionako ne mogu nastaviti proces učenja. šteta.
Fantastisch
ja-
Izgleda dobro
Ova aplikacija je gotova na njemačkom jeziku. Teško je nastaviti. Možete li me uputiti. Hvala unaprijed
Najbolja aplikacija za učenje njemačkog i uklapanje u Deutsch 1 prolazeći sa "sehr gut"
Ne shvaćam poantu! Sve (uključujući upute i doslovno SVE) je napisano na njemačkom jeziku. Ako mogu čitati i razumjeti jezik, zašto mi je prije svega potrebna aplikacija?
dobro
Deutschtrainer A1 Lernen tnxv
Uživanje
خیر
Savršeno.Korisno
Super način i jednostavan za učenje
Es ist sehr gut
lijepa aplikacija
Vrlo korisna aplikacija za obuku njemačkog jezika za početnike i pomoć za pripremu ispita.
Lijepa aplikacija, cijenim što je u potpunosti na njemačkom kako bi pomogla u uranjanju. Tu i tamo pokvari, ali općenito je odličan alat za učenje.
Pun bugova - daje netočnu ocjenu odgovora
Vrlo korisno. .
Stvarno dobra aplikacija, ali se previše puta srušila... Ispravite ovo da mogu nastaviti 😕
Ne prepoznaje neka njemačka slova i daje pogrešne odgovore
احببته
Das ist Super.....
Ja sam Nijemac i isprobao sam ovu aplikaciju za svoju zaručnicu, jer će ona polagati A1 ispit. Isprobao sam različite teme aplikacije, ali mi je češće nego podnošljivo pokazalo da sam odabrao krive odgovore i definitivno sam uzeo točan. Ta aplikacija je po mom mišljenju vrlo opasna, jer pokazuje ljudima da su u krivu, a zapravo su u pravu. Kako bi onda netko trebao naučiti jezik?
Super
Lijepa sher. Wichtig.....Volim te
Stvarno sam uživao u svim vašim drugim igrama i aplikacijama, ali ova ne radi dobro za moj tablet. Nisam mogao vidjeti neke pločice u igricama za podudaranje ili križaljke. Možda ako programirate aplikaciju, tako da možete okrenuti ekran, da se vidi sva vježba. Nastavite raditi na tome!
Dobro
Uvijek se ruši kada povlačite riječi u pravom redoslijedu.. Želim ga koristiti, prilično je dobar, ali se stalno ruši
Neuspjeli program
Viele danke sehr total Suppe APP
Treba još poboljšati..
Puno se ruši. Uglavnom razvrstavanje stvari.
Dobra aplikacija s korisnim informacijama za početnike.
Ova aplikacija ne provjerava dobro rezultate
Neću reći ništa drugo....,.. Hvala
Stvarno od pomoći
Stvarno dobra aplikacija. Vrlo učinkovit u nastavi posebno za početnike. I ugodno.
Dobra aplikacija, neke su stvari mogle biti bolje: tekstualna polja slobodnog tipa trebala bi biti tolerantna na razmake na kraju (neke tipkovnice imaju tendenciju da ih automatski umetnu), križaljke bi prema zadanim postavkama trebale imati način prepisivanja za ćelije slova (stvarno je neugodno ispravljati pogrešne tipove /raditi s prijelazima riječi)
👍👍👌👌
Uvijek se ruši
Cestarina
Najbolja aplikacija ....također preporučam
Ispravite pad u prikazu povuci i ispusti
Nije korisno za početnike koji samo žele početi učiti u potpunosti je na njemačkom. Može biti dobro za praksu za ljude koji već znaju osnovni jezik. Nadam se da ću dobiti i verziju vodiča na engleskom jeziku za nove korisnike koji će podržati učenje.
Aplikacija Sehr gut za učenike njemačkog jezika
Sjajno za početnike.
smrzava se
Alto's Adventure অ্যাকশন yjgi
Svaki put kada dođem do odgovarajućih pločica u svakoj temi, aplikacija se samo zamrzne i ne može nastaviti. Kakva šteta jer je to dobra aplikacija.Odradio sam drugu "vježbu", i sigurno sam znao da su moji odgovori točni (nisam početnik), ali je onda pisalo da su 2 od njih lažna. Zatim sam pokazao svojoj njemačkoj domaćinskoj obitelji, koja je bila iznenađena, jer je to što sam napisao bilo točno. Mislim, molim vas da imate ispravne odgovore
stvarno korisno.. ali greške se moraju popraviti