Post by dainoconschondres on Mar 8, 2022 21:32:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gemini ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gemini IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult žetoone ▞▞▞
▞▞▞ Gemini 2022 version ▞▞▞
Kindlasti 5 tärni.. selles mängus on tohutult kunstiteos
See on kena kontseptsioon, mis on loodud üheks mänguks, millesse te ise väheste teadmistega tegelete, kuid juhtnupud on natuke liiga kohmakad. Mäng on loodud nii, et peate mängima oma viisil, et mõista juhtnuppe ja kuidas mängus edasi liikuda, kuid mäng jätab liiga palju teie enda seadmetele, jättes teile arusaamatuks, mis te olete. mõeldud tegema. tl:dr Viimistlemata "katarsiline" indie-mäng, mille mootori ja sissejuhatuse kallal tuleb veel veidi tööd teha.
See mäng on väga lühike, kuid seda saab nautida kõigi läheduses. Mängu taga olevat lugu saab mõista mitmest vaatenurgast ja see liigutab teid kindlasti, kui suudate sellega suhestuda. Seda on väga lihtne üles võtta ja mõista. Muusika, graafika ja lugu muudavad selle hinna poolest väärt seda, mida arendajad küsivad, ja ma loodan, et kui sellest rakendusest tehakse teatud summa raha, tehakse see kõigile nautimiseks tasuta. (Isiklikult) Ma vihkasin seal umbes 5 minutit arendajaid ja kõike. Mul on selle mängu jaoks kena väike koht ja ma kavatsen seda pikka aega hoida. Suurepärased arendajad. Mänginud Samsung Galaxy s7 aktiivne.
雙子 Gemini 休閒 kjn
mulle ei meeldi. Ir. Kell. Kõik. Ma tahan. A. Tagasimaksmine. Ma maksan. Sest. See. Mängi seda. On halb ja. Igav raha raiskamine
Mäng on hämmastav ja selle imelise lõpu eest annan isegi oma Asus ZenPad 10 mõnes punktis slaidiseansi andeks.
ilus mäng, kuid väga lühike, mängisin seda umbes 20 minutiga
Proovisin ja ma ei saanud aru, mida ma tegema peaksin. Ma tõesti ei näinud, kuidas ma üles liigun, see tundus juhuslik. Kuigi disain oli hämmastav.
Kunstiteos ja muusika.. pimestavad
Ei installi.
Armastan neid mänge, mis põhinevad pigem intuitsioonil kui puhtal loogikal. Sa ei tea tegelikult, mida teha, aga liigud edasi. Suurepärane meelelahutus rahulikuks pühapäevaõhtuks!
Ärge töötage galaxy s8-ga
Hea mäng armastuse kutsumiseks
Helid ja graafika on täiesti suurepärased. Üks asi, mis mulle mängu juures ei meeldinud (see on ainult minu arvamus ja ei tee mängu üldse halvaks), on mänguviis. Mulle isiklikult ei meeldi sellised mängud, kus mul pole õrna aimugi, mida ma teen. Kuigi mõned inimesed naudivad seda mängustiili ja see on nende jaoks hea. Mulle tundub, et hind on täiesti mõistlik.
Ilus lihtsalt ilus. Juhtelemente saab siiski parandada
Gemini নৈমিত্তিক qmt
Ma tahan seda mängu NII VÄGA mängida. Kuid see jookseb mu Samsung Tab 3-s pidevalt kokku varsti pärast uut filmimängu :'(Kõige kaugemale olen jõudnud mäng, mis kuvas vasakut ja paremat juhtnuppu, enne kui see jälle tahvelarvuti avakuvale väljus. Ma ei. siiski ei kahetse ostmist. Jään rõõmuga plaastrit ootama.
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Epic Hjernetrim lslv
Suurepärane muusika, graafika on suurepärane, peen lugu on elegantne. Kahjuks on mäng liiga lühike, et anda tervelt 5 tärni. Lõpetasin kogu mängu umbes 15-20 minutiga. Sellegipoolest, kui mõned kõrvaklapid on peas, on see väga lõõgastav. Tubli töö!
See peab olema kõige ilusam mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Kütkestav. ainulaadne. Visuaalselt vapustav. Transformeeriv.
ilus
Puhas kunstiteos, mitte kõige raskem ega pikim mäng, kuid väärt iga senti.
Ma armastan seda mängu, kuid see jäi kõvasti maha RCA pro10 väljaande 2 tahvelarvutis, kas saate selle lõpuks paigast leida
Puhas luule, tantsivad hinged, kes otsivad valgust ja olla üks kordumatu ja särav valgus. Kõik on hästi kavandatud ja korraldatud, et muusika, liigutused ja sündmused juhtuksid õigel ajal. Ilus, tõesti ilus. See on iga mängusekundit väärt.
See mäng on haruldane meistriteos. Emotsionaalne teekond läbi värvide, valguse ja heli. Muusika juhtnupud ja graafika on kõik ainulaadsed ja tipptasemel. Uskumatult tehtud.
See on eeterlik kogemus, kaunid aukartust äratavad maailmad, milles viibite, ja kahe tähe koos tantsimine on esteetiliselt meeldiv. See on liigutav kunstiteos. Ainus etteheide, mis mul on, on see, et kaks olendit ei liigu alati koos isegi siis, kui te teist juhendate, see muutub pisut masentavaks, kuigi see on väidetavalt rahulik teekond