Post by critformantbulbirs on Mar 7, 2022 0:05:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ točke za otključavanje ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
To je sjajna igra, ali nedavno, kada promijenim svoje stavke, zaostaje i izgubim sve svoje podatke i moram ponovo instalirati igru da bih je igrao... Počeo sam od prva 2 puta!
Oh kao svitak
Stvarno mi se sviđa igra, ali svaka razina načina priče koju završim pada
Previše mrzim da se srušila i moja bi me igra nastavila izbacivati
Queen White Rejuvenating Postavite najbolje od svih čudovišta i svih nas i imali smo fantastičan dan i svi imamo najbolje od nas i sve ono što nam kupujete rođendanski poklon od naših dragih prijatelja pomoći će nam naše proslave vjenčanja i godišnjice vjenčanja i rođendana 3u1 u ljudskom svijetu osiguravajući da uživate u danu daleko od štetnih učinaka i posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne posebne spe
dobra igra ali druga arena mi je jako teska...
Dobra grafika, ali dosadna.
🤢😭💢😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Ocijenio sam ga s 2 zvjezdice jer postoji greška koju ne mogu opremiti heroje i ne mogu prodati
Sviđa mi se igra, ali stalno se ruši i zaostaje, ali i dalje je dobra igra ao da
Da... Ne
Vrlo dobra igra. Sviđa mi se jako. Preporučam da ga igrate.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Lijepa igra, potrebno je više likova i razina iako su preporučene razine čakre pomalo pogrešne, izgubio sam jednom čak i kada je razina moje čakre 10x veća, thp tada mi je obrana nekako niska.
To je cool, ali možete dodati poput novog karaktera onda više vještina koje će se pojaviti
Ponekad se neki od likova ruše, ne mogu ih koristiti uglavnom drugi lik koji otključate, a sada prvi lik kojeg igrate jer više ne mogu igrati kao on
Ne sviđa mi se igra jedino su likovi i šef vratio stare likove iz Stickman Revenge 3 i šefove i stvarno je teško
Sjajan koncept, fantastične animacije općenito dobra igra. Bez intervencije oglasa. Čeka se PvP, preživljavanje, izazov.
Dobivate tutorial, a zatim dobivate vjeru šefa Whit some bed tings.
Ovo je jako sjajno i volim sticmana i demona ubojicu
Općenito, treba odigrati stvarno dobru igru defo
Ova igra je jako teška
خمس نجوم جدعنه من العبد لله
Stickman Revenge Файтинг Ninja Экшен jwg
nevjerojatno
molim ažurirajte igru i dobijte više opcija Završio sam igru i ne mogu ništa učiniti sada, a želim igrati tako loše
Ovo je sjajna igra. Ima puno potencijala i izazovan borbeni sustav. Rekao bih da mi je najdraža stvar nešto što mnoge igre nemaju, načini za kupnju valute u igri. Ne one koje zahtijevaju da koristite stvarni novac, ali možete koristiti dragulje za kupnju zlata. Ono što ga čini boljim je ovih dragulja u izobilju što ga čini ugodnim iskustvom stjecanje ovih dragulja. Ovo je mjesto gdje druge igre čine stresnim. Ovo je postala jedna od mojih omiljenih igara.
Je li ovo offline?
Zabavna igra na početku, ali postaje iznimno dosadna i ponavljajuća.
Bilo je zanimljivo
Sviđa mi se ova igra
Bilo je dobro, ali se lako lomi. Upravo sam igrao kad su se sve moje stvari izbrisale i sve je pokvarilo.
Hej, ova igra je bila toliko dobra da nema kašnjenja i pada. iako imam pitanje u vezi rune kako je opremiti?
Dobra hvala i dobra igra
Vrlo lukav i isti 🕜🕜🕜🕜🕜🕐🕐🕐🕐🕐 i automatizacija testiranja ista za vas i vašu obitelj i prijatelje i članove obitelji proizvoda i dalje imate isto za vas i vašu obitelj i prijatelje i članove obitelji od proizvoda i usluga su da to možete učiniti i javite mi ako imate bilo kakvih pitanja ili ih trebate popuniti isto vama i vašoj obitelji i prijateljima i članovima obitelji proizvoda i usluga možete to učiniti i dopustite mi znaj ako imaš kakvo pitanje
Nisam siguran, ali većina stvari i likova temelji se na Naruto stvarima. Kao što je Nagato lik iz Naruto amatserua.... temelji se na jutsuu, ovo nije mržnja, zapravo je jako lijepo.
igra mi se srušila, ne mogu se prijaviti s facebook-om i ne vidim više svog drugog "heroja", popravi to molim!
ブロックパズル:ダイヤモンドスターブラスト パズル muv
Ayo ako dodirnete sve 3 stvari za nadogradnju u isto vrijeme, sve ih dobijete i onda postanete op asf
Nema iste vještine
Stickman Revenge: Demon Slayer მძაფრსიუჟეტიანი wbo
Pomalo zabavno
Iskreno, ovo je sjajna igra, ali treba puno ažuriranja da riješi probleme, upravo sam ažurirao igru i doslovno ništa nije popravljeno, ne mogu se igrati s tipom za mač pa vas molim da to popravite u sljedećem ažuriranju
ova igra je tako cool
To je najbolje
Ažurirali su igru i izbrisali su sav napredak koji sam imao...