Post by critformantbulbirs on Mar 6, 2022 23:44:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati mnoge žetone ▞▞▞
▞▞▞ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening 2022 version ▞▞▞
Super
Upravo sam pokušao pristupiti igri i piše da je poslužitelj ugašen da ne mogu igrati. Jutros je super funkcioniralo. Volim ovu igru. Hoće li se to uskoro popraviti?
Vrlo dobra aplikacija do sada, ali snage se zatvaraju gotovo svakih 5 minuta.. ne mogu završiti nijednu misiju kampanje zbog nje
Super volim mehaniku igrica. Jednostavan je i gradi svijet. Gacha elementi nisu tako loši. Jedina kritika je da se priprema za igru više razine zahtijeva vrijeme. Ovo je dobra osnovna igra s kojom se možete boriti. Volim to
Nije ovisan
Zabava. Ubojica dobrog vremena
Zabavno, ali skupo
U redu je
👎👎👎👎👎👎👎
Angažirajuća igra odličnu igru
Ovo bi bila sjajna igra poput onog zombija kojeg sam igrao. Ali kao i zombi igrica koju sam igrao, i ona ima žene odjevene stvarno neprikladno. Stoga neću igrati ovu igru dok ih ne učinite skromnijima. Baš šteta.
Ova igra ima dosta kašnjenja u igri. Igra se zamrzava i moram se nastaviti odjavljivati i ponovno prijavljivati. Stvarno se umorim od svih kašnjenja. Ozbiljno razmišljam o brisanju i pokušaju nečeg drugog.
Nisam se uopće mogao prijaviti. Ukazalo je na nestabilnu mrežu, no moje druge igre višeg ranga mogu se prijaviti. Veselio sam se igranju ove igre. Kakvo razočaranje.
巨獸謎題 角色扮演 dehc
Dobra igra, ali ponekad se pokrenem s vremena na vrijeme. nije važno jesam li na podatkovnoj mreži ili na wifi-u
Castle of Illusion Avontuur cywe
Prevelik za moj telefon. Morao sam deinstalirati čak i bez igranja.
Prvo je oglas bio obmanjujući. U igri nema animacije, samo slike, pa čak i one su sranje. To je u osnovi trećerazredna verzija BEJEWELED-a. Jedini razlog zašto dobiva 1 zvjezdicu je taj što ne mogu dati nulu. Stvarno. Ne gubite vrijeme ili podatke na ovu igru. Ne pokušavam biti zao ili mrziti. Samo ova igra je stvarno sranje.
Zabavna igra do sada
Gubitak vremena. Stalno vam govori što trebate učiniti umjesto da vam dopušta da sami odlučujete. Nema zabave. Odmah ga deinstalirao.
Sjajna grafika igra je bolesna!! Lako za igranje,. Najbolja igra do sada ove godine
Beasts & Puzzles: Awakening როლური თამაშები lzxh
Godzilla ima punu snagu
Ovisnost, stoga budite spremni na gubitak puno sati u stvarnom životu
Igra je dobra, dijamant se može pronaći u igricama.mnogo događaja
Zvijeri & puzzles je sjajna igra za igranje
Uopće nije loša igra. Aktivna klima i WC i dosta posla. Daleko
To je totalno smeće. Polovica toga je vaša standardna igra za izgradnju baze osim činjenice da se mjerači vremena vrlo brzo povećavaju jer sve što žele vaš novac ne mare za igrače ili vještinu samo za gotovinu. Treći meč je smeće koje ćete izgubiti od ljudi, a pola svoje moći ili manje od pola svoje moći u areni jer vam neće dati šibice dok dobivaju više. Sve je osmišljeno tako da frustriraju kako biste pokušali natjerati vašu potrošnju. Izbjegavajte.
To je divna igra koju nikad nisam igrao.
Razumno dobra igra Razumno dobra igra
Sviđa mi se više događaja i grafike.
apsolutno smeće
Bilo je dobro zabavno
Vrlo zarazna igra
Zabavna igra za proći vrijeme
Sjajna igra za malo vremena..
Igra je uvelike poboljšana ono što treba popraviti je ako ste na putu da se pridružite reliju ako je vrijeme dosegnulo 0 ne biste trebali biti odbijeni ako niste stigli tako da za sada 3 zvjezdice
Ovo je sjajna i zabavna igra za igranje. Možete staviti novac na to ili ne, ali u svakom slučaju i dalje je zabavno i lako igrati.
Zasada je dobro. Ipak bi bilo bolje da ne morate platiti da biste dobili neke od stvari
Dobra igra.
Uglavnom mi se sviđa igra sa svim značajkama i grafikom, ali dvije stvari me tjeraju da je deinstaliram i da je više nikad ne igram. Jedna je da bih želio igrati solo i da se ne moram pridružiti savezima na način na koji je ovo postavljeno nakon nekoliko razina, nemate izbora, morate imati ako želite napredovati, a drugi je da loši iznosi resursa nisu jednaki vrijeme provedeno u okupljanju zbog čega je gotovo nemoguće igrati osim ako ne potrošim novac što neću učiniti.
Dobra igra za spaljivanje vremena. Samo par štucanja. Kad sam u igri za podudaranje, ponekad se zamrzne i izbaci me iz igre u kojoj se moram ponovno prijaviti, ali ti ćeš poletjeti s mjesta gdje si bio.
Zabavno je
Cool igra upoznaj prijatelje i stvori neprijatelje lol